Utbildning

 1. Du är här:
 2. Start
 3. Psykologiska institutionen
 4. Utbildning

  Program och kurser

  Psykologiska institutionen har utbildningar på alla nivåer. Här hittar du kurshemsidor med all information du behöver!

  Ännu inte student hos oss?

  Om du fastnar för en kurs eller utbildning som du skulle vilja läsa hos oss så går du in under Anmälan och antagning.

  Redan student hos oss?

  För dig som redan är student hos oss finns flera ingångar. Kanske vill du genast logga in i Fastreg och läsa mer om just den eller de kurser du är registrerad på.

  Har du någon särskild fråga som du undrar över? Då har vi samlat all möjlig praktiskt information i en studiehandbok, se länken Studieinformation.

  Studentliv

  Under Studentliv kan du läsa mer om studentråd och andra aspekter av att leva som student vid Psykologiska institutionen.

  Utbildningsnyheter

  • Expeditionen stängd över Kristi Himmelsfärd 2017-05-18 Studentexpeditionen och studievägledningen har stängt den 25-26 maj i samband med Kristi Himmelsfärdshelgen. Studievägledningen har dessutom ytterligare inställda tider i slutet av maj.
  • Preliminärt skrivschema för uppsamlingstentor 2017-05-09 Nu finns ett preliminärt schema publiserat för de om- och uppsamlingstentor som planeras till vecka 34, i augusti 2017.
  • Psykologstudent vann Lilla Psykologpriset 2017-05-08 Siri Helle, som går termin 9 på Psykologprogrammet, har blivit utsedd till vinnare av Sveriges Psykologförbunds pris Lilla Psykologpriset. Priset går till en psykologstudent som under sin studietid bidragit till att förbättra människors livskvalitet.
  • Experimentella erfarenheter 2017-05-08 Deltagande i olika undersökningar är ett obligatoriskt inslag på flera av våra kurser. Nedan hittar även du som ska vara försöksledare administrativ information kring detta!
  • Månadens alumn: Författaren som också är psykolog 2017-03-27 Jenny Jägerfeld ville från början bli journalist men när hon inte kom in på journalistprogrammet hoppade hon istället på psykologprogrammet – vilket hon i efterhand är glad för. Idag jobbar hon som psykolog och författare och 2010 tilldelades hon Augustpriset för romanen "Här ligger jag och blöder".

  KONTAKT

  Studentexpeditionen
  Tfn: 08-16 3832
  expeditionen@psychology.su.se

  Ordinarie besökstid:
  Mån - fre 9.45 - 12.00

  Ordinarie telefontid:
  Mån - tors 14.00 - 15.00

  Fler kontaktuppgifter Studentexpeditionen

  Studievägledning
  Jenny Ehn, tfn: 08-16 3902
  studievagledning@psychology.su.se
  Fler kontaktuppgifter Studievägledning

  Studierektorer
  Kontaktuppgifter Studierektorer

  Sök program och kurser...

  Till utbildningskatalogen
  Psykologilexikon
  SUB su.se/bibliotek
  Vad är psykologi? En ämnesbeskrivning

  Extramaterial

  • Tabeller och diagram Filmade statistikföreläsningar 2016-08-18 Psykologiska institutionen har i samarbete med Institutionen för data och systemvetenskap (DSV) genom Elisabet Borg tagit fram ett antal filmade föreläsningar i statistik.