Utbildning

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Psykologiska institutionen
  4. Utbildning

Program och kurser

Psykologiska institutionen har utbildningar på alla nivåer. Här hittar du kurshemsidor med all information du behöver!

Ännu inte student hos oss?

Om du fastnar för en kurs eller utbildning som du skulle vilja läsa hos oss så går du in under Anmälan och antagning.

Redan student hos oss?

För dig som redan är student hos oss finns flera ingångar. Kanske vill du genast logga in i Fastreg och läsa mer om just den eller de kurser du är registrerad på.

Har du någon särskild fråga som du undrar över? Då har vi samlat all möjlig praktiskt information i en studiehandbok, se länken Studieinformation.

Studentliv

Under Studentliv kan du läsa mer om studentråd och andra aspekter av att leva som student vid Psykologiska institutionen.

Utbildningsnyheter

  • Psykologstudent nominerad till Lilla Psykologpriset 2017-04-11 Siri Helle, som går termin 9 på Psykologprogrammet är en av tre nominerade till Sveriges Psykologförbunds pris Lilla Psykologpriset. Lilla Psykologpriset går till en psykologstudent som under sin studietid bidragit till att förbättra människors livskvalitet.
  • Månadens alumn: Författaren som också är psykolog 2017-03-27 Jenny Jägerfeld ville från början bli journalist men när hon inte kom in på journalistprogrammet hoppade hon istället på psykologprogrammet – vilket hon i efterhand är glad för. Idag jobbar hon som psykolog och författare och 2010 tilldelades hon Augustpriset för romanen "Här ligger jag och blöder".
  • Jonas Ramnerö prisad för pedagogiska insatser 2017-03-24 Beteendeterapeutiska föreningen delar årligen ut ett antal priser i olika klasser. Docent Jonas Ramnerö har i år tilldelats priset för Pedagogiska insatser. Dessutom har våra studenter Stefan Deak och Glenn Kristoffersson fått priset för Uppsats för psykologexamen.
  • Utbytesstudier via Erasmus+ 2017-03-23 Läs mer om vad som gäller vid utbytesstudier via Erasmus+.
  • Michael Skragge pristagare i Pedagogisk idétävling 2017-03-15 Michael Skragge som är student på termin 10 på Psykologprogrammet är en av fyra pristagare i en Pedagogisk idétävling vid Stockholms universitet, där studenter kommit med goda idéer om hur man kan vara med och utveckla sin utbildning.

KONTAKT

Studentexpeditionen
Tfn: 08-16 3832
expeditionen@psychology.su.se

Ordinarie besökstid:
Mån - fre 9.45 - 12.00

Ordinarie telefontid:
Mån - tors 14.00 - 15.00

Fler kontaktuppgifter Studentexpeditionen

Studievägledning
Jenny Ehn, tfn: 08-16 3902
studievagledning@psychology.su.se
Fler kontaktuppgifter Studievägledning

Studierektorer
Kontaktuppgifter Studierektorer

Sök program och kurser...

Till utbildningskatalogen
Skriver du uppsats i vår? Få hjälp från Studie- och språkverkstaden
Psykologilexikon
SUB su.se/bibliotek
Vad är psykologi? En ämnesbeskrivning

Extramaterial

  • Tabeller och diagram Filmade statistikföreläsningar 2016-08-18 Psykologiska institutionen har i samarbete med Institutionen för data och systemvetenskap (DSV) genom Elisabet Borg tagit fram ett antal filmade föreläsningar i statistik.