Kurssajter och e-postlistor

2018 läggs inga nya kurssajter upp i Mondo och terminsgrupperna på till exempel Psykologprogrammet har inte uppdaterats med nya registreringar. Det innebär att vi inte längre har någon aktuell övergripande e-postlista för dessa grupper. I stället löser vi det begränsade informationsbehovet genom meddelandefunktionen i Athena.

E-postlista för Experimentella erfarenheter

Den i särklass vanligaste användningen av mondo-sajternas e-postlistor var massutskick med erbjudanden om deltagande i olika experiment för att få Experimentella erfarenheter. De senaste terminerna blev dessa utskick lite väl många, även för dem som till en början använde sig av erbjudandena. I sak är det ju en trevlig tjänst, men för att minimera känslan av spam-mail, så har vi nu skapat en speciell mondo-sajt bara för Experimentella erfarenheter.

Gå med och gå ur - superenkelt

Du som önskar få meddelanden om "EE-tid" kan väldigt enkelt anmäla dig till sajten med ett klick och en därpå följande inloggning i Mondo med ditt universitetskonto. När du fyllt din kvot av EE-tid kan du om du så önskar avanmäla dig nästan lika enkelt (Logga in i Mondo, gå till Min arbetsyta och Medlemskap. Kryssa för sajten Experimentella erfarenheter och klicka på knappen Gå ur.)

Förhoppningsvis är det många som vill gå med, så att det också lönar sig att skicka erbjudanden den vägen. Annars är det ju som vanligt den gamla anslagstavlan utanför sal U32, Frescati Hagväg 8, plan 3, som gäller när du vill se det aktuella utbudet.

OBS! För att Mondo-mejlen ska fungera måste du omdirigera din studentepostadress till en egen epostadress. Troligen görs det redan, men kontrollera gärna på Mitt universitet, mitt.su.se, under Kontohantering. Klicka på länken Ändra vid E-postlåda.

Läs mer om Experimentella erfarenheter (även för dig som ska vara försöksledare)

Gå med i e-postlistan Experimentella erfarenheter nu.