Utvidgad psykologi II

Utvidgad psykologi II

Du väljer 4 delkurser som du inte läst tidigare från kursutbudet på Psykologi II. Observera att vi i höst har en ny delkurs, Stress och hälsa, 7,5 hp, i samarbete med Stressforskningsinstitutet!

Till dig som blivit antagen till kursen VT 2020

Registrering

För att behålla din plats på kursen Utvidgad Psykologi II, 30 hp, är det viktigt att du registrerar dig. Om du missar att registrera dig förlorar du din plats.

Webbregistrering sker den 9 – 12 januari via Ladok för studenter under fliken Aktuell utbildning. För att kunna logga in i Ladok måste du först ha aktiverat ditt universitetskonto, se Aktivera universitetskonto.

Om du är antagen med villkor (d.v.s. att du ännu inte uppfyller behörighetskraven) kommer du inte att kunna webbregistrera dig. Då ska du istället besöka Studentexpeditionen (Frescati Hagväg 8, plan 2) den 8 – 15 januari för att registrera dig på plats. Medtag giltig legitimation. Se Studentexpeditionens öppettider.

Informationsmöte

Välkommen på informationsmöte för kursen Utvidgad psykologi II fredag 17 januari! 
Vi träffas kl. 13:00 – 14:00 i Hörsal 12, Södra huset, Hus F. Vi rekommenderar att du närvarar då vi kommer att ge en presentation av institutionen och kursen du ska läsa.

Val av delkurser

Kursen Utvidgad Psykologi II består av fyra valbara delkurser à 7,5 hp vardera. Du väljer dina delkurser via valformuläret på vår webb. Valformuläret är öppet från kl. 10:00 den 9 januari till och med den 12 januari. Observera att vissa kurskombinationer ej är möjliga i period 1+2 på grund av schemakrockar. Du kommer inte kunna välja Gruppsykologi och intervjumetodik OCH Kognitiv psykologi och inte heller Klinisk psykologi OCH Vuxenutveckling. Varje delkurs har ett begränsat antal platser och så snart en delkurs blir full går det inte längre att välja den. Du kan göra ditt delkursval oavsett om du hunnit registrera dig på kursen eller inte.

Kursens innehåll

Kursen Utvidgad psykologi II består av samma delkurser som Psykologi II förutom metodkursen. Närmare information om delkurserna hittar du på sidan för Psykologi II. Du läser 4 delkurser som du inte har läst tidigare.

Kursen kan inte ersätta Psykologi III som behörighetsgivande kurs för att söka till masterutbildning eller utbildning på forskarnivå i psykologi.

Aktuellt kursmaterial hittar du som är registrerad på kursen i Athena. Logga in med ditt universitetskonto.

Kursinformation

Utvidgad psykologi II

Omfattning: 30 högskolepoäng (hp)
KursplanPS2214 (PDF)
Studietakt: 100% (dag)
Nivå: Grundnivå
Språk: Svenska (Engelska)
Kursansvar: Erik Berntson
På expeditionenTheres Arnosdotter

Kontakt

Studentexpeditionen
expeditionen@psychology.su.se

Ordinarie besökstider:
Måndag kl. 9:45 - 11:00
Onsdag kl. 13:00 - 14:30
Fredag kl. 9:45 - 11:00

Fler kontaktuppgifter Studentexpeditionen

Studievägledning
Kontaktuppgifter Studievägledning
OBS! Nya funktionsadresser 6 december!

Studierektorer
Kontaktuppgifter Studierektorer

Lärplattform

Athena Puff

Ladok för studenter

Ladok för studenter (Mina studier)

Studentportal

Studie- och stödsystem (Mitt universitet)

Scheman för alla kurser i TimeEdit

Scheman