Utvidgad psykologi II

Utvidgad psykologi II

Du väljer 4 delkurser som du inte läst tidigare från kursutbudet på Psykologi II. Kursen ges ej HT18.

Till dig som blivit antagen till kursen VT 2019

Registrering

För att behålla din plats på kursen Utvidgad Psykologi II, 30 hp, ska du webbregistrera dig! Webbregistrering sker den 7 – 11 januari via Mina studier under fliken Aktuell utbildning. För att kunna logga in på Mina studier måste du först ha aktiverat ditt universitetskonto, se Aktivera universitetskonto.

Om du är antagen med villkor (d.v.s. att du ännu inte uppfyller behörighetskraven) kommer du inte att kunna webbregistrera dig. Då ska du istället besöka Studentexpeditionen (Frescati Hagväg 8, plan 2) den 9 – 11 januari för att registrera dig på plats. Medtag giltig legitimation. Studentexpeditionens öppettider den 9 – 11 januari är kl. 09:45 – 12:00.

Informationsmöte

Välkommen på informationsmöte för kursen Utvidgad Psykologi II måndag den 21 januari! Vi träffas kl. 14:00 – 15:00 i David Magnussonsalen, Frescati Hagväg 8, plan 3. Vi rekommenderar att du närvarar då vi kommer att ge en presentation av institutionen och kursen du ska läsa.

Val av delkurser

Kursen Utvidgad Psykologi II består av fyra valbara delkurser à 7,5 hp vardera. Du väljer dina delkurser via valformuläret på vår webb. Valformuläret är öppet den 9 – 11 januari. Varje delkurs har ett begränsat antal platser och så snart en delkurs blir full går det inte längre att välja den. Du kan göra ditt delkursval oavsett om du hunnit registrera dig på kursen eller inte.

w3.psychology.su.se/kursanm/psyii.html

Omregistrering

Omregistrering sker endast i mån av plats. Skicka in ditt önskemål om omregistrering till expeditionen@psychology.su.se. Ange fullständigt namn, personnummer och vilken kurs det gäller.

Kursens innehåll

Kursen Utvidgad psykologi II består av samma delkurser som Psykologi II förutom metodkursen. Närmare information om delkurserna hittar du på sidan för Psykologi II. Du läser 4 delkurser som du inte har läst tidigare.

Kursen kan inte ersätta Psykologi III som behörighetsgivande kurs för att söka till masterutbildning eller utbildning på forskarnivå i psykologi.

Aktuellt kursmaterial hittar du som är registrerad på kursen i Athena. Logga in med ditt universitetskonto.

Kursinformation

Utvidgad psykologi II

Omfattning: 30 högskolepoäng (hp)
KursplanPS2214 (PDF)
Studietakt: 100% (dag)
Nivå: Grundnivå
Språk: Svenska (Engelska)
Kursansvar: Erik Berntson
På expeditionen: Wenche Gros

Lärplattform

Athena Puff

Ladok för studenter

Mina studier puff

Studentportal

Mitt universitet puff

Scheman för alla kurser i TimeEdit

Scheman

Kontakt

Kontakt

Studentexpeditionen
Tfn: 08-16 3832
expeditionen@psychology.su.se

Ordinarie telefontid fr o m 18-09-17:
Mån, ons, tors, fre 11.00 - 12.00

Ordinarie besökstid:
Mån - fre 9.45 - 11.00

Fler kontaktuppgifter Studentexpeditionen

Studievägledning
studievagledning@psychology.su.se
Fler kontaktuppgifter Studievägledning

Studierektorer
Kontaktuppgifter Studierektorer

Delta i undersökningar

Experimentella erfarenheter

Ett obligatoriskt inslag på utbildningen är deltagande i olika experiment, så kallade Experimentella erfarenheter. Erbjudanden om sådan EE-tid anslås normalt på anslagstavlan utanför sal U32, Frescati Hagväg 8, plan 3. Det finns också en e-postlista som du kan gå med i och på den vägen få erbjudanden om EE-tid. Du behöver bara ett aktiverat universitetskonto samt att din studentadress är omdirigerad till en "privat" e-postadress som du kontrollerar regelbundet. Läs mer på länken nedan.