Utvidgad psykologi II

Utvidgad psykologi II

Du väljer 4 delkurser som du inte läst tidigare från kursutbudet på Psykologi II. Observera att vi i höst har en ny delkurs, Stress och hälsa, 7,5 hp, i samarbete med Stressforskningsinstitutet!

Till dig som blivit antagen till kursen HT 2019

Registrering

För att behålla din plats på kursen Utvidgad Psykologi II, 30 hp, ska du webbregistrera dig! Webbregistrering sker den 12 – 25 augusti via Mina studier under fliken Aktuell utbildning. För att kunna logga in på Mina studier måste du först ha aktiverat ditt universitetskonto, se Aktivera universitetskonto.

Om du är antagen med villkor (d.v.s. att du ännu inte uppfyller behörighetskraven) kommer du inte att kunna webbregistrera dig. Då ska du istället besöka Studentexpeditionen (Frescati Hagväg 8, plan 2) den 19 – 28 augusti för att registrera dig på plats. Medtag giltig legitimation. Se Studentexpeditionens öppettider.

Informationsmöte

Välkommen på informationsmöte för kursen Utvidgad Psykologi II torsdag den 29 augusti! Vi träffas kl. 14:00 – 15:00 i David Magnussonsalen, Frescati Hagväg 8, plan 3. Vi rekommenderar att du närvarar då vi kommer att ge en presentation av institutionen och kursen du ska läsa.

Val av delkurser

Kursen Utvidgad Psykologi II består av fyra valbara delkurser à 7,5 hp vardera. Du väljer dina delkurser via valformuläret på vår webb. OBS! Ett par kurser krockar schemamässigt i period 1+2, så du kommer inte kunna välja att läsa Gruppsykologi och intervjumetodik och Kognitiv psykologi och inte heller Klinisk psykologi och Vuxenutveckling.

Valformuläret är öppet från kl. 8.00 den 14(!) augusti till och med den 25 augusti. Varje delkurs har ett begränsat antal platser och så snart en delkurs blir full går det inte längre att välja den. Du kan göra ditt delkursval oavsett om du hunnit registrera dig på kursen eller inte, men passa gärna på att göra det vid samma tillfälle så att det blir gjort.

w3.psychology.su.se/kursanm/psyii.html

Omregistrering

Omregistrering sker endast i mån av plats. Skicka in ditt önskemål om omregistrering till expeditionen@psychology.su.se. Ange fullständigt namn, personnummer och vilken kurs det gäller.

Kursens innehåll

Kursen Utvidgad psykologi II består av samma delkurser som Psykologi II förutom metodkursen. Närmare information om delkurserna hittar du på sidan för Psykologi II. Du läser 4 delkurser som du inte har läst tidigare.

Kursen kan inte ersätta Psykologi III som behörighetsgivande kurs för att söka till masterutbildning eller utbildning på forskarnivå i psykologi.

Aktuellt kursmaterial hittar du som är registrerad på kursen i Athena. Logga in med ditt universitetskonto.

Kursinformation

Utvidgad psykologi II

Omfattning: 30 högskolepoäng (hp)
KursplanPS2214 (PDF)
Studietakt: 100% (dag)
Nivå: Grundnivå
Språk: Svenska (Engelska)
Kursansvar: Erik Berntson
På expeditionenTheres Arnosdotter

Kontakt

Studentexpeditionen
expeditionen@psychology.su.se

Ordinarie besökstider:
Studentexpeditionens besökstider är från och med den 19 augusti 2019:
Måndag kl. 9:45 - 11:00
Onsdag kl. 13:00 - 14:30
Fredag kl. 9:45 - 11:00

OBS! Sommarstängt till 19/8!

Fler kontaktuppgifter Studentexpeditionen

Studievägledning
studievagledning@psychology.su.se
Fler kontaktuppgifter Studievägledning

Studierektorer
Kontaktuppgifter Studierektorer

Lärplattform

Athena Puff

Ladok för studenter

Mina studier puff

Studentportal

Mitt universitet puff

Scheman för alla kurser i TimeEdit

Scheman