Kurser på grundnivå

Solig frostig kvist med höstgula och vårgröna blad mot ljusblå himmel

Du som läser på fristående kurs, till exempel Psykologi I, måste söka för att fortsätta på Psykologi II. Titta i första hand efter Psykologi II - kurspaket för att bli antagen till alla 30 hp på en gång. På motsvarande sätt ska du som vill fortsätta på Psykologi III söka kursen senast den 15 oktober.

En nyhet för terminen är att du som nu läser Psykologi II - kurspaket eller tidigare har läst Psykologi II och skulle vilja läsa ytterligare någon delkurs nu har möjlighet att söka direkt till den önskade kursen.

Se listan över tillgängliga kurser på grundnivå i Utbildningskatalogen

Kurser på avancerad nivå

För dig som redan har nått avancerad nivå finns ett urval kurser som du kan söka som fristående kurs. Observera att de flesta nu ges på engelska som huvudspråk, eftersom de ingår i vårt nya Internationella masterprogram i psykologi.

Läs vidare om kurser på avancerad nivå i Utbildningskatalogen

Utbildningsprogram

Till våren startar inte så många av de utbildningsprogram som Psykologiska institutionen är inblandade i, men om du är intresserad av personal, arbete och organisation så ska du ta chansen. Följer du redan ett program behöver du förstås inte ansöka för att fortsätta nästa termin (så länge du uppfyller förkunskapskraven).

Sök Kandidatprogrammet personal, arbete och organisation senast den 15 oktober