Pia Risholm Mothander, prisad i Prag 2016

Efter många framgångsrika år har docent Pia Risholm Mothander lämnat sin tjänst vid Psykologiska institutionen. Vi är många som har arbetat med och studerat för Pia. Hon har arbetat på BUP i Stockholm, universiteten i Uppsala och Stockholm. Hon har fått flera expertuppdrag både inom och utanför Sverige, startat föreningen NFSU (Nordisk förening för spädbarns utveckling) och arbetat med WAIMH (World Association for Infant Mental Health). Listan kan göras ännu längre och 15 september samlas vi för att hylla Pia och hennes gedigna arbete för och med späda/små barn och deras föräldrar.

På talarlistan finns några av Pias kollegor och vänner: Jean Thomas, Vibeke Moe, Pehr Granqvist och Anders Broberg. Moderator är Psykologiska institutionens tidigare prefekt Ann-Charlotte Smedler.

Begränsat antal platser! Eftermiddagen avslutas med bubbel och mingel.

VÄLKOMMEN!

OSA senast 9 september till cfurmark@gmail.com